Vi kan tilbyde!

Der er behov for dyrlægehjælp døgnet rundt, og den enkelte klinik kan ikke altid stå effektivt til rådighed udenfor almindelig åbningstid.

Derfor har vi oprettet en vagtordning, der er en sammenslutning af en række dyrlægepraksis i Frederiksborg Amt. Vi tilbyder hjælp til akut syge eller tilskadekomne hunde, katte, fugle og andre mindre kæledyr, som er patienter på klinikkerne i vagtsam-menslutningen.

Alle klinikkerne har moderne udstyr til førstehjælp, laboratorieundersøgelse, røntgenundersøgelse, nar-kose og kirurgi.

Hvad koster det?

Al dyrlægebehandling, der ydes udenfor normal åbningstid, bliver udført til den normale takst samt et tillæg på 100%. Husk, at dyrlægeregninger bliver tillagt moms.

Der forventes kontant afregning, check eller dankort i forbindelse med behandlingen. Indlægges patienten til videre behandling, kan dyrlægen i visse tilfælde bede om et depositum.

Vagtbrochure_hund.jpg

 

 

  

Vagtbrochure_kat.jpg

 

Sådan gør du!

Har du behov for akut hjælp, træffes vagthavende dyr-læge på telefon:

70 22 33 07

 
Ingen sygebesøg

Der kan ikke tilbydes sygebesøg uden for normal åbningstid, da vagtarbejdet i akutte situationer kræver dyrlægens tilstedeværelse på klinikken. Dyrlægen skal altid kontaktes telefonisk, inden du henvender dig på klinikken. I modsat fald risikerer du at køre forgæves og i en nødsituation at spilde kostbar tid. Har du truffet en aftale, som du ikke ønsker at benytte, bedes du hurtigst muligt ringe og give besked. Dette gælder også, såfremt du bliver forsinket, f.eks. ved transport med Falck eller Taxa. I modsat fald er vagthavende dyrlæge berettiget til et honorar for forgæves ventetid. Ønsker du yderligere oplysning, så søg på:

www.frederiksborg-dyrlaegevagt.dk


Trollesminde Dyreklinik
Frejasvej 5   3400 Hillerød   T: 48 25 51 04

Kontakt | Åbningstider | Find vej

footer_image_vetvision.jpg